Українська мова як іноземна. Вступний фонетично-комунікативний курс - Зуєнко, Ярослава Мирославна; Корбут, Лариса Миколаївна; Репетун, Альона Костянтинівна (Запоріжжя : ЗДМУ, 2020)
Методичний посібник для викладачів до практичних занять зі «Вступного фонетико-комунікативного курсу» призначено для викладачів української мови як іноземної. Він містить як загальні, так і поурочні методичні рекомендації і коментарі до практичних занять вступний фонетико-комунікативного курсу (змістові блокі-уроки 1-6).