Проведення підсумкового контролю з дисципліни «Країнознавство» на довузівському етапі підготовки - Гроссу, Наталія Валентинівна; Давидова, Ірина Валентинівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2019)
Курс «Країнознавство» як фактор адаптації іноземців до умов проживання та навчання в Україні обумовлює важливість контролю засвоєння матеріалу з соціально-культурної сфери спілкування. Метою створення контролю є забезпечення перевірки рівня сформованості мовної та мовленнєвої компетенції іноземців, визначення рівня оволодіння ними навичками та вміннями у головних видах мовленнєвої діяльності у соціально-побутовій та соціально-культурній сферах спілкування.
Гроссу Наталія Валентинівна: ORCID - 0000-0002-4290-381X; Давидова Ірина Валентинівна: ORCID - 0000-0001-8320-89-71
Keywords: Підсумковий конторль; Країнознавство