Досвід використання тромбоцитарних концентратів при закритті дефектів слизової піднебіння - Сидоряко, Андрій Вікторович; Волчихіна, Крістіна Петрівна (Харків : ХНМУ, 2021)
Одними з найчастіших запитів пацієнтів у сфері стоматології є естетика та відсутність болю при маніпуляціях. При роботі з м’якими тканинами лікарі-стоматологи широко використовують тромбоцитарні концентрати. Використовувані тепер тромбоцитарні концентрати набагато ефективніші, ніж їхні попередники [1]. Найбільш популярними варіантами тромбоцитарних концентратів є: А-PRF та L-PRF, та що за більш низької швидкості центрифугування згодом вивільнюється більша кількість факторів росту