Хронічні запалення сечовидільної системи у дітей: виявлення та оцінка факторів ризику - Захарченко, Наталія Анатоліївна (My University, 2024)
Мета. Виділення та аналіз факторів, які сприяють переходу запальних захворювань сечовидільної системи у дітей в хронічну форму.
Keywords: тези доповідей