Гендерні стереотипи в медицині - Бугайова, К. П.; Перепечка, Т. С. (Запорізький державний медичний університет, 2021)
На сьогодні, в Інтернеті активно поширюється цитата, яка описує ситуацію багатьох жінок, медичних працівників за освітою: «На моїй співбесіді для проходження ординатури в престижній університетській лікарні Середнього Заходу голова запитав мене, чи були мої низькі оцінки результатом «гонитви за хлопцями». Світ змінюється, приходить час обговорити проблему гендерних стереотипів в медицині. Наскільки глибоко вони впливають на професію медика. Чи справді являються невід'ємною частиною нашого життя.