Фітохімічне вивчення компонентів суцвіть Tagetes erecta L флори України - Малюгіна, Олена Олександрівна (Харків : НФаУ, 2014)
Сучасна фармакологія приділяє значну увагу лікарським засобам природного, насамперед – рослинного походження. Цей фактор зумовлює зростання інтересу до рослин, що широко застосовуються у народній медицині, але ще не визнані як лікарські офіційною наукою. Чорнобривці прямостоячі (Tagetes erecta L.) – одна за таких рослин.
Keywords: тези доповідей