Структура контрольно-оцінювального акту з точки зору коригуючого значення - Філіпенко, Ірина Іванівна (My University, 2023)
В інженерній освіті пріоритетом є підготовка спеціалістів високого класу для інженерно-інноваційної і науково-дослідницької діяльності як основи технічного та технологічного прогресу. Майбутні спеціалісти повинні вміти освоювати нове, мати якісно сформовані навички та уміння, вміти чітко й ефективно аналізувати факти, узагальнювати їх і робити правильні висновки.