Залежність періоду відновлення серцево-судинної системи та функціональних показників дихальної системи в залежності від соматотипу людини, місця проживання та способу життя - Грицевський, О. В.; Трушик, К. І. (Запорізька медична академія післядипломної освіти, 2020)
Сьогодення є важким періодом для здоров’я людини. Прогрес відіграє свою роль в нашій поведінці та життєдіяльності. Пасивний спосіб життя та низький рівень екології чинять вплив на організм кожної людини на Землі. Саме тому дослідження цього впливу є вкрай важливими. Мета роботи полягає в синтезі, аналізі та ілюстрації загального стану серцево-судинної системи на підставі відновного періоду після фізичних навантажень та функціональних показників дихальної системи у людей з різним соматотипом, способом життя та місцем проживання.
Keywords: тези