Традиційні іспити в умовах кредитно-модульної системи - Волошин, Олександр Миколайович; Щербаков, Максим Степанович; Лебединець, Микола Григорович; Артюх, Олена Вікторівна; Штанько, Іван Федорович; Вовченко, Михайло Борисович; Григор'єва, Олена Анатоліївна; Холодна, Є. І. (Тернопільський державний медичний університет імені І. Я. Горбачевського, 2009)
Узагальнено досвід кафедри анатоми людини ЗДМУ по впровадженню Болонського процесу. Запропоновано повернути традиційні іспити як елемент; що завершує вивчення анатомії. Обобщен опыт кафедры анатомии ЗДМУ по внедрению Болонского процесса. Предложено вернуть экзамен как элемент; завершающий обучение на кафедре анатомии. The Human Anatomy Departmetnt’s experience of inculcation of Bolognia system was generalized. It is proposed to return the tradional exam as an element which complete the study of human anatomy.
Keywords: матеріали конференцій; кредитно-модульна система; іспит; кредитно-модульная система; экзамен; Credit-modular system; exam