Дослідження складу поліфенольних сполук листя подорожника середнього - Хортецька, Тая Володимирівна; Смойловська, Галина Павлівна (My University, 2017)
Дослідження складу флавоноїдів і гідроксикоричних кислот рослинної сировини Plantago media L. має суттєве теоретичне та практичне значення для виявлення біологічної дії фітопрепаратів.
Keywords: Plantago media L.; флавоноїди; гідроксикоричні кислоти