Вплив морфологічних змін в донорській нирці за даними інтраопераційних 0–біопсій на функцію ниркового алотрансплантату - Траілін, А. В.; Никоненко, Т. М.; Остапенко, Т. І.; Вільданов, Сергій Ренатович; Никоненко, Олександр Семенович (My University, 2018)
Мета. Оцінити, які індивідуальні гістологічні зміни та композитні гістологічні індекси донорської нирки найкраще пов’язані з функцією ниркового трансплантату в негайному, ранньому та пізньому періодах після трансплантації нирки, а також негативною динамікою змін швидкості клубочкової фільтрації.
Keywords: тези доповідей