Cинтез та вивчення фізико-хімічних властивостей 2-((5-фенетил-4-R-4Н-1,2,4-тріазол-3-іл)тіо)нітрилі - Ігнатова, Тетяна Вікторівна; Каплаушенко, Андрій Григорович; Фролова, Юлія Сергіївна (My University, 2018)
Тому метою нашого дослідження є синтез, вивчення фізико-хімічних, а в подальшому і біологічних властивостей похідних 1,2,4-тріазолу.
Keywords: тези доповідей