Біологічна хімія. Змістовий модуль 1. Вступ до біохімії. Прості та складні білки. Ферменти - Александрова, Катерина Вячеславівна; Шкода, Олександр Станіславович; Макоїд, Ольга Борисівна; Сінченко, Дар'я Миколаївна; Левіч, Сергій Вадимович; Васильєв, Денис Андрійович (Запорізький державний медичний університет, 2016)
Навчально-методичний посібник, що пропонується є необхідним додатковим методичним матеріалом для вивчення дисципліни «Біологічна хімія» студентами ІІІ курсу фармацевтичного факультету спеціальностей «Фармація» та «ТПКЗ». У зв’язку з введенням нових Стандартів вищої освіти, зміною навчальних планів та частковим перерозподілом начальних годин, які відводяться на аудиторну та самостійну роботи студентів виникає потреба в навчально-методичних посібниках, які б дали змогу студенту позааудиторно опрацювати теоретичний матеріал, згідно питань до заняття, перевірити себе за блоком тестів, який пропонується для самоконтролю домашньої підготовки. У ході позааудиторної самостійної роботи студент повинен ознайомитись з тестовими питання для складання Ліцензійного інтегрованого іспиту «Крок 1. Фармація». У навчально-методичному посібнику також міститься необхідна інформація (перелік питань для підготовки до складання змістового модулю 1.)