Досвід роботи кафедри пропедевтики дитячих хвороб під час впровадження змішаної форми навчання - Іванько, Олег Григорович; Пацера, Марина Вікторівна; Скрипникова, Яніна Семенівна; Товма, Анастасія Володимирівна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Стрімко розпочате дистанційне навчання у медичному університеті на початку пандемії COVID - 19 у березні 2020 року продовжує набувати розвитку. Відбувається значна зміна підходів у викладанні та навчанні студентів-медиків.
Keywords: дистанційне навчання; практичні навички; медичний університет; платформа MS Тeams