Філософія : навч. посібник для сам. роботи студентів 1-го курсу мед. та фарм. ф-тів - Утюж, Ірина Геннадіївна; Жадько, Віталій Андрійович; Спиця, Наталя Валеріївна; Сепетий, Дмитро Петрович; Мегрелішвілі, Марія Олексіївна; Павленко, Нателла Валеріївна (ЗДМУ, 2020)
Навчальний посібник містить тематику та плани самостійної роботи, словник, контрольні питання, матеріали для самостійного опрацювання. Призначений для студентів 1-го курсу медичних та фармацевтичних факультетів.