Внутрішня медицина - Михайловська, Наталія Сергіївна; Олійник, Тетяна Вікторівна (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Збірник задач для підсумкового контролю знань студентів до практичних занять та самостійної роботи студентів III-IV курсів складений відповідно до програми навчальної дисципліни «Внутрішня медицина», спеціальності «Стоматологія». Видання має на меті сприяти кращому засвоєнню теоретичних знань студентами ІІI-IV курсу медичного факультету під час підготовки до практичних занять та підсумкового модульного контролю.