Фізіологія людини. Модуль 1 - Кущ, Оксана Георгіївна; Бессараб, Георгій Ігнатович; Омельянчик, Володимир Миколайович; Степанова, Надія Володимирівна; Морозова, Оксана Валентинівна; Сухомлінова, Ірина Євгенівна; Тихоновська, Марина Анатоліївна; Вотєва, Ванда Євгенівна; Жернова, Наталія Петрівна; Путілін, Денис Анатолійович; Прозорова, Тетяна Михайлівна; Шведова, Тетяна Анатоліївна; et al. (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Практикум складено відповідно до програми з фізіології для вищих медичних навчальних закладів України ІІІ та ІV рівнів акредитації для спеціальностей "Лікувальна справа" 7.12010001, "Педіатрія" 7.12010002, "Медико-профілактична справа" 7.12010003 напряму підготовки 1201 "Медицина", затвердженої наказом МОН України від 16.04.03 № 239 і навчального плану, розробленого на принципах Європейської кредитно-модульної системи (ЕСТS) і затвердженого наказом МОЗ України від 19.10.2009 № 749 та змінами до навчального плану, затвердженими МОЗ України (лист № 08.01-47/8986 від 24.03.2015), інструкцією щодо оцінювання навчальної діяльності студентів в умовах впровадження Європейської кредитно-трансферної системи організації навчального процесу, затвердженої МОЗ України 15.04.2014. Практикум побудований на змістових (тематичних) модулях, темах занять, які входять до модуля № 1, відповідно до вимог "Рекомендацій відносно розробки програм навчальних дисциплін" (наказ МОЗ України від 12.10.2004 р. № 492) і орієнтований на вивчення курсу нормальної фізіології продовж ІІІ (осіннього) семестру 2-го року навчання (Модуль № 1 при вивченні дисципліни "Нормальна фізіологія". Практикум призначений для використання при проведенні практичних занять студентами медичних університетів, що навчаються за спеціальностями "Лікувальна справа" та "Педіатрія" і вивчають нормальну фізіологію за кредитно-модульною системою відповідно до вимог Болонського процесу. Це дозволить оптимізувати якість підготовки до занять та здачі тематичних модульних блоків для присвоєння залікових кредитів.