Патофізіологічний аналіз гемограм при порушеннях гемопоезу : навч. посіб. для студ. мед. ф-тів спец. 222 «Медицина», 228 «Педіатрія» - Василенко, Гліб Володимирович; Кучер, Тетяна Володимирівна; Абрамов, Андрій Володимирович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Посібник складено відповідно до програми «Патофізіологія» для студентів, які навчаються за спеціальністю 222 «Медицина» і 228 «Педіатрія». Його зміст відповідає тематичному плану практичних занять, який міститься у робочій програмі з дисципліни. В посібнику викладені теоретичні основи алгоритму патофізіологічного аналізу гемограм при типових формах патології системи крові. для формування у студентів навичок етіопатогенетичної оцінки показників крові в гемограмах, в конспективному викладі, в обсязі, необхідному для розуміння навчального матеріалу з патофізіології. Рекомендовано для студентів, які навчаються в медичних університетах за медичними спеціальностями, а також учнів медичних коледжів, біологічних факультетів університетів.