Проблемні питання професійної відповідальності фармацевтичних працівників - Ткаченко, Наталя Олександрівна; Червоненко, Наталія Михайлівна (Запорізький державний медичний університет, 2017)
Відповідно до ст. 78 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров'я» фармацевтичні працівники зобов’язані сприяти охороні та зміцненню здоров'я людей, запобіганню і лікуванню захворювань, надавати своєчасну та кваліфіковану лікарську допомогу.
Keywords: тези доповідей