Показники периферичної крові як фактори ризику розвитку синдрому гіперстимуляції яєчників - Збаражський, К. В. (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета: Провести порівняльний аналіз клінічних даних та особливостей клініко- імунологічних показників периферичної крові жінок після контрольованої гормональної стимуляції овуляції та визначити фактори ризику та найбільш ранні лабораторні показники розвитку синдрому гіперстимуляції яєчників (СГЯ) в умовах проведення ЕКЗ.
Keywords: тези доповідей