Вдосконалення процесу навчання провізорів-технологів на факультеті післядипломної освіти - Пучкан, Любов Олександрівна; Фуклева, Лариса Анатоліївна (Укрмедкнига, 2015)
Вступ. Пріоритетним завданням державної освітньої програми з фармації по розвитку хіміко-фармацевтичної промислової і особливо фармацевтичної індустрії України є підготовка спеціалістів вищої кваліфікації з питань розробки та виробництва фармацевтичної продукції у відповідності із міжнародними стандартами [2, 4]. Безумовно, що тільки добре підготовлений персонал повинен працювати у пристосованих приміщеннях належного стану та мати необхідне обладнання, яке придатне для проведення повного технологічного циклу, для виробництва якісних лікарських засобів вищої якості у відповідності із вимогами GМР [1, 5].
Keywords: тези