З досвіду використання сучасних ІКТ на заняттях з медичної біології у навчанні студентів-медиків - Попович, Аліса Петрівна; Алієва, Олена Геннадіївна (My University, 2023)
Визначити найбільш оптимальне співвідношення у системі "традиційні форми навчання - ІКТ" у процесі підготовки студентів - медиків. Дослідження проводили з використанням аналітичного методу на базі програмного продукту Office 365 Microsoft Teams. Для визначення рівня умінь та знань студентів використані різні форми оціночних засобів (тестування, вирішення ситуаційних завдань, співбесіда).