Особливості диссомнічного компоненту станів психічного виснаження у студентів медичного університету - Єфіменко, Сергій Олегович (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Мета дослідження: визначити особливості порушень сну у структурі станів психічного виснаження у студентів медичного університету. Матеріали та методи: Із дотриманням принципів біоетики та за умов наявності добровільної інформованої згоди у сесійний період було обстежено 770 студентів медичного університету, серед яких для подальшого клініко-психопатологічного, психодіагностичногота статистичного дослідження було відібрано 324 студенти: 175 студентів, що виявляли ознаки психічного виснаження,сформували групу дослідження (ГД), а інші 149 – групу контролю (ГК).
Keywords: тези