Практикум з мікробіології, вірусології та імунології. Розділ 1. Морфологія і фізіологія мікроорганізмів. Інфекція. Імунітет. Загальна і спеціальна вірусологія - Поліщук, Наталія Миколаївна; Количева, Наталія Леонідівна; Жеребятьєв, Олександр Сергійович; Букіна, Юлія Вячеславівна; Деген, Анна Сергіївна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
В практикумі з мікробіології, вірусології та імунології «Розділ 1 «Морфологія і фізіологія мікроорганізмів. Інфекція. Імунітет. Загальна і спеціальна вірусологія» викладено практичні завдання і вправи, що сприяють засвоєнню набутих знань, умінь і навичок. Для студентів спеціальностей 222 «Медицина» та 222 «СТН Медицина» професійної кваліфікації «Лікар», спеціальностей 228 «Педіатрія» та 228 «СТН Педіатрія» професійної кваліфікації «Лікар-педіатр» вищих медичних навчальних закладів ІІІ-IV рівнів акредитації.