Основи ультразвукового дослідження серця та внутрішніх органів - Візір, Вадим Анатолійович; Деміденко, Олександр Вікторович; Приходько, Ігор Борисович (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Посібник призначений для студентів закладів вищої медичної освіти, які навчаються за спеціальностями «Лікувальна справа» та «Педіатрія» для допомоги у вивченні курсу функціональної діагностики. Частина друга містить базові відомості з основних розділів ультразвукової діагностики в клініці внутрішніх хвороб.