Термінологічний словник з філософії - Жадько, Віталій Андрійович (Запорізький державний медичний університет, 2014)
Словник подає короткий виклад змісту основних понять і категорій філософії, які в своїй сукупній єдності формують світоглядно-методологічну орієнтацію свідомості. Розрахований на студентів, аспірантів, викладачів ВНЗ.
Keywords: філософія