Особливості методів та технологій дистанційного навчання української мови як іноземної - Коновальчук, Надія Олександрівна (My University, 2021)
У статті розглядаються методи та прийоми, що застосовуються під час дистанційного навчання з огляду на його специфіку, зміну ролі викладача та студента, збільшення обсягу самостійної роботи та необхідності додаткової мотивації та заохочення.
Keywords: дистанційна освіта; дистанційне навчання; методи навчання; технології навчання; самонавчання; тьютор