Тестові завдання "Крок-2" з нефрології - Доценко, Сергій Якович; Шеховцева, Тамара Григорівна; Рекалов, Дмитро Геннадійович (My University, 2019)
Збірка тестових завдань "Тестові завдання КРОК-2 з нефрології " - для підготовки до практичних занять з дисципліни “Внутрішня медицина” студентам 6-го курсу медичного факультету, які навчаються за спеціальністю “Лікувальна справа” та “Педіатрія”
Keywords: нефрологія; тестові завдання