Маркетингове дослідження українського ринку антигеморагічних засобів - Смойловська, Галина Павлівна; Хортецька, Тая Володимирівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Метою нашого дослідження було проведення маркетингового аналізу антигеморагічних засобів на фармацевтичному ринку України, що застосовують при лікуванні кровотеч згідно клінічних протоколів.
Keywords: тези доповідей