Професійно-етична складова та "етичний кодекс лікаря України” у формуванні світогляду майбутнього медичного спеціаліста - Колесник, Юрій Михайлович; Нерянов, Юрій Михайлович; Візір, Вадим Анатолійович; Деміденко, Олександр Вікторович; Kolesnyk, Yu. M.; Neryanov, Yu. M.; Vizir, V. A.; Demidenko, О. V. (My University, 2014)
Розглянуто деякі аспекти формування світогляду, загальнолюдських моральних і професійно-етичних якостей майбутніх фахівців у системі професійної медичної підготовки з урахуванням етичних вимог до професійної лікарської діяльності та основних принципів “Етичного кодексу лікаря України”. The following aspects were examined: some aspects of worldview formation, human moral and professional and ethical qualities of future professionals in the system of medical training including ethical requirements to medical practice and main principles of “Ethical Code of Doctor of Ukraine”.
Professional and ethical component and “ethical code of doctor of Ukraine” in formation of the worldview of a future medical specialist