Прогностичне значення функціональних та структурних порушень кишкової мікрофлори при ротавірусному гастроентериті в дітей раннього віку - Усачова, Олена Віталіївна; Воробйова, Наталія Володимирівна (My University, 2022)
Мета: встановити прогностичне значення функціональних та структурних порушень кишкової мікрофлори в перебігу ротавірусного гастроентериту в дітей раннього віку та виявити ранні маркери тривалої ротавірусної діареї.
Keywords: тези доповідей