Вплив алергічної патології на лабораторні прояви синдрому мальабсорбції вуглеводів у дітей в динаміці ротавірусної інфекції - Воробйова, Наталія Володимирівна (My University, 2024)
Мета дослідження: оцінити вплив супутньої харчової алергії (ХА) й атопічного дерматиту (АД) на лабораторні прояви синдрому мальабсорбції у дітей раннього віку при ротавірусній інфекції (РВІ).