Динаміка вмісту колагенових волокон ІІІ типу в печінці щурів в нормі та після антенатального введення дексаметазону - Андреєв, П. С. (Тернопільський державний медичний університет імені І. Я. Горбачевського, 2019)
Останніми роками збільшується кількість захворювань печінки та жовчовивідних шляхів серед дітей раннього віку. Лікарські засоби, які використовуються під час вагітності можуть привести до морфологічних змін в органах плоду особливо при порушеннях в системі мати-плацента-плід. Мета дослідження. Встановити динаміку вмісту колагенових волокон ІІІ типу в печінці щурів в нормі та після антенатального введення дексаметазону.