Особливості діагностики остеопорозу за умов воєнного стану - Кожем'яка, Максим Олександрович; Чорний, Вадим Миколайович; Дац, Дмитро Ігорович; Масленніков, Сергій Олегович (My University, 2022)
Мета дослідження: проаналізувати кількісні та якісні результати рентгенденситометрії, а також демографічні показники пацієнтів, які звернулися за обстеженням в умовах життя прифронтового міста, порівняно з показниками довоєнного часу.