Методичне і методологічне забезпечення викладання дитячої алергології на IV курсі медичного факультету - Мазур, Вікторія Іванівна; Недельська, Світлана Миколаївна; Солодова, Ірина Василівна; Тарасевич, Тетяна Василівна; Жиленко, Ірина Олександрівна; Пахольчук, Олексій Петрович (Запорізький державний медичний університет, 2011)
Висвітлено значення навчально-методичних розробок i тестів для оптимізації навчального процесу на кафедрі факультетської педіатрії при вивченні дитячої алергології. Показано значение учебно-методических разработок и тестов для оптимизации учебного процесса на кафедре факультетской педиатрии при изучении детской аллергологии. The importance of methodological works and the tests for optimization of educational process at the department of pediatrics has been shown.
Keywords: тести; кафедра педіатрії; навчальний процесс; студенти; тесты; кафедра педиатрии; учебный процесс; студенты; tests; the department of pediatrics; educational process; students