Анатомічні терміни та їх походження : довідник - Світлицький, Андрій Олександрович; Чернявський, Артур Валерійович; Щербаков, Максим Степанович; Матвєйшина, Тетяна Миколаївна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Видання присвячено походженню назв в анатомії людини, їх систематизації та зв’язку з оточуючим світом. Для студентів і викладачів медичних закладів вищої освіти IV рівня акредитації.