Етапи засвоєння практичних навичок лікарями-інтернами дитячими хірургами - Дмитряков, Валерій Олександрович; Корнієнко, Григорій Васильович; Скалозубов, Максим Олексійович; Dmytryakov, V. O.; Korniyenko, H. V.; Skalozubov, M. O. (Тернопіль: Укрмедкнига, 2012)
Впровадження етапів засвоєння практичних навичок лікарями-інтернами дитячими хірургами з урахуванням їх психологічних типів дозволяє вдосконалити підготовку спеціалістів. Introduction of stages of practical skills mastering by pediatric surgeons interns taking into account their psychological types allows to improve the specialists’ training.
The stages of practical skills mastering by pediatric surgeons interns
Матеріали Всеукраїнської навчально-наукової конференції "Впровадження нових технологій за кредитно-модульної системи організації навчального процесу у ВМ(Ф)НЗ III-IV рівнів акредитації" , 26-27 квітня 2012 р.