Особливості підготовки майбутніх лікарів загальної практики на кафедрі стоматології - Кокарь, Оксана Олександрівна (Дніпропетровськ: ДЗ "ДМА МОЗУ", 2019)
Одним із головних завдань сучасної медицини є забезпечення якісної та професійної невідкладної допомоги населенню. Створення інституту лікарів сімейної медицини – провідна складова частина сучасної медицини, яка спрямована на виконання цього завдання.
Keywords: тези