Вміст рівня 25-гідроксивітаміну Д у ротовій рідині дітей з набутою міопією - Цибульська, Таміла Євгенівна; Тіткова, Олександра Юріївна (My University, 2024)
Мета роботи – визначити вміст рівню 25- гідроксивітаміну Д у ротовій рідині дітей з набутою міопією.