Основи діагностики, лікування та профілактики основних хвороб органів системи кровообігу : зб. тест. завдань з дисц. «Внутрішня медицина» для студ. 6 курсу мед. ф-тів спец. 222 «Медицина», 228 «Педіатрія» - Лашкул, Дмитро Андрійович; Назаренко, Олена Валеріївна; Аравіцький, Євген Олегович; Бідзіля, Петро Петрович; Богослав, Тетяна Вікторівна; Бондаренко, Олексій Павлович; Гура, Еліна Юріївна; Каджарян, Віталій Георгійович; Солов'юк, Олександр Олегович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
У посібнику наведені тестові завдання з основ діагностики, лікування та профілактики основних захворювань органів системи кровообігу згідно вимог робочої програми вивчення навчальної дисципліни «Внутрішня медицина» за спеціальностями 222 «Медицина», 228 «Педіатрія».