Аналіз захворюваності працівників охорони здоров’я за звертальністю у медустанови м. Запоріжжя - Кравченко, Володимир Іванович; Городкова, Юлія Вячеславівна; Доценко, Сергій Якович; Рекалов, Дмитро Геннадійович; Самура, Борис Борисович; Кравченко, Т. В.; Русакова, Л. В.; Кравченко, Сергій Михайлович; Kravchenko, V. I.; Horodkova, Yu. V.; Dotsenko, S. Ya.; Rekalov, D. H.; et al. (My University, 2014)
У статті проаналізовано захворюваність працівників системи охорони здоров’я за даними звернення у медустанови міста Запоріжжя. The article analyzes the incidence of health care workers according to the appeal in Medical Institutions of Zaporizhzhia.
Analysis of the incidence of health care workers according to the appeal in medical institutions of Zaporizhzhia