Менеджер фармації майбутнього - Єренко, Олена Костянтинівна (My University, 2023)
Фармацевтам, особливо, аптечним сьогодні нелегко. Зіткнувшись зі знеціненням своєї місії служіння здоров'ю відвідувачів, вони все менше погоджуються зі своєю освітою і досвідом продавати таблетки за першим столом. Ось і мігрують у пошуках кращої долі аптечними мережами, або задивляються на позиції в бігфармі. Багато хто сприймає статус випускника медичниго або фармацевтичного ЗВО, як вирок – мовляв, замкнуте коло: без досвіду не беруть, а досвід наробляти нема де з тієї ж причини. Стереотип трохи застарілий. Тепер акцент здебільшого не на досвіді як такому, а на навиках. Фармацевт - це саме та людина, яка завжди правильно вимовляє складні назви лікарських препаратів, легко прочитає усе, що написав лікар у листі призначень та швидко знайде потрібний препарат серед безлічі схожих коробок.
Keywords: менеджер; фармація; фармацевт; розвиток; працевлаштування; мотивація; освіта