Оптимізація взаємодії викладачів та студентів на практичних заняттях з дисципліни "Фізіологія рухової активності" в умовах дистанційного навчання - Кущ, Оксана Георгіївна; Кучковський, Олег Миколайович (Запорізький державний медичний університет, 2020)
В умовах, коли класичне навчання стало неможливим у зв’язку з епідемією Covid-19 довелось швидко перебудовувати систему подання матеріалу для студентів денної форми навчання. Здійснення підготовки фахівців професорсько-викладацьким складом кафедри нормальної фізіології відбувається на підґрунті динамічного розвитку індустрії інформаційно-комунікативних технологій (ІКТ), які допомагають здійснювати безперервне навчання упродовж тривалого часу.
Keywords: дистанційне навчання; студенти-медики; навчання; коронавірус