Біохімічний скринінг хворих з дефектами зубних рядів - Цинкуш, Руслан Володимирович (Харків : НФаУ, 2024)
Мета дослідження – дослідити характери вмісту маркерів метаболізму кісткової тканини (лактоферин, кателицидин, MMP8) у хворих з дефектами зубних рядів.