Застосування рослинних олій у лікувальній косметиці для геріатричної практики - Лисянська, Ганна Петрівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета роботи – огляд перспектив використання олії кокосової у засобах лікувальної косметики для геріатричної практики.
Keywords: тези доповідей