Доцільність використання індексу визначення потреби в ортодонтичному лікуванні з урахуванням соматичного стану - Смаглюк, Л. В.; Сидоренко, Анна Юліївна; Ляховська, А. В. (Дніпропетровськ: ДЗ "ДМА МОЗУ", 2019)
За частотою серед основних стоматологічних захворювань зубо-щелепні аномалії займають друге місце після карієсу. При вивченні поширеності зубо-щелепних аномалій, як правило, реєструється лише факт їхньої наявності, що не дає повної картини даної проблеми, не відображає ступеня тяжкості аномалії та потреби у лікуванні.
Keywords: тези