Роль поліморфізму гена інтерлейкіну-6 у перебігу хронічного гепатиту С та формуванні змішаної кріоглобулінемії - Рябоконь, Юрій Юрійович; Калашник, Кирило Вадимович; Камишний, Олександр Михайлович; Рябоконь, Олена Вячеславівна; Riabokon, Yu. Yu.; Kalashnyk, K. V.; Kamyshny, O. M.; Riabokon, O. V. (My University, 2018)
визначена роль поліморфізму гена інтерлейкіну-6 в перебігу хронічного гепатиту С та розвитку змішаної кріоглобулінемії
The role of the interleukin-6 gene polymorphism in the course of chronic hepatitis c and the formation of mixed cryoglobulinemia
Keywords: хронічний гепатит С; змішана кріоглобулінемія; поліморфізм гена інтерлейкіну-6; chronic hepatitis C; mixed cryoglobulinemia; polymorphism of the interleukin-6 gene