Сучасні адаптивні засоби у фізичній терапії : навч. посіб. для практ. занять для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 22 «Охорона здоров’я» спец. 227 «Терапія та реабілітація» - Ванюк, Дар'я Валеріївна; Гурєєва, Антоніна Михайлівна; Шаповалова, Ірина Володимирівна; Сокирко, Олексій Сергійович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Навчальний посібник з дисципліни «Сучасні адаптивні засоби у фізичній терапії» призначений для підготовки і проведення практичних занять здобувачів другого (магістерського) рівня освіти спеціальності 227 «Терапія та реабілітація», спеціалізація 227.01 Фізична терапія. Посібник містить базові питання за темою практичного заняття та рекомендації по виконанню завдань з навчальної дисципліни «Сучасні адаптивні засоби у фізичній терапії». Навчальний посібник охоплює усі теми аудиторних занять і навчальний матеріал, передбачений робочою програмою дисципліни. Видання сприятиме набуттю студентами необхідного рівня знань, умінь і навичок, формуванню базових компетентностей із дисципліни.