Правосторонняя гемиколонэктомия у 90-летней больной раком слепой кишки - Сидоренко, A. М.; Семенова, Т. А.; Варваров, В. В.; Сидоренко, Олександр Михайлович; Семенова, Тетяна Олександрівна; Sidorenko, A. M.; Semenova, T. A.; Varvarov, V. V. (Запорізький державний медичний університет, 2013)
Описан случай заболевания и радикального лечения рака слепой кишки у женщины в возрасте 90 лет. Этот случай доказывает, что возраст пациента не является противопоказанием для хирургического лечения в условиях соответствующей врачебной тактики ведения таких больных. Описано випадок захворювання та радикального лікування раку ободової кишки у жінки віком 90 років. Цей випадок доводить, що вік пацієнта не є протипоказаниям для радикального хірургічного лікування за умов відповідної лікарської тактики ведення таких хворих. Ceacum cancer case in 90 years old woman and its curative treatment are described. This case proves that the patient's age is not contraindication for radical surgical treatment in conditions of proper treatment approach for such patients.
Правобiчна гемiколонектомiя у 90-рiчної хворої на рак ободової кишки
Keywords: колоректальный рак; долгожители; колоректальный рак; довгожителі; ceacum cancer; long-livers