Дослідження стоматологічних ускладнень та їх профілактики у хворих на рак молочної залози й рак легень у Запорізькій області - Філон, Андрій Миколайович (My University, 2021)
Актуальним є вивчення впливу хіміотерапевтичного лікування на розвиток стоматологічних ускладнень. Мета роботи: проаналізувати дані пацієнтів зі злоякісними новоутвореннями молочної залози та легень, дослідити структуру стоматологічних ускладнень до та після хіміотерапевтичного лікування, визначити ефективність проведеної стоматологічної профілактики.